Seroussi - Odorheiul Secuiesc

Seroussi - Odorheiul Secuiesc

La Odorheiul Secuiesc sunt fabricate produse sub marca Seroussi. Va asteptam in magazinele noastre pentru vizualizare.
Odorheiul Secuiesc - Seroussi
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe email la vanzari@costumebarbaticraiova.ro .
SC NORADA SA este o societate pe acţiuni fondată în 1993 şi controlată de Dl. J.A. Seroussi, acţionar majoritar la încă două fabrici de confecţii din România: una tot la Odorheiu-Secuiesc, denumită SC IKOS Conf. SA, şi cea din Botoşani: SC SERCONF SA.
Fabricile IKOS CONF şi NORADA exportă anual către Europa circa 800.000 de costume bărbăteşti, iar fabrica SERCONF circa 600.000 de pantaloni bărbaţi şi femei, pentru branduri binecunoscute din Germania, Franţa şi Ţările Nordice.
Pe lângă producţia destinată exportului, SC NORADA SA produce şi comercializează in România, sub brandul “SEROUSSI” costume, sacouri, pantaloni, paltoane, impermeabile şi smochinguri, care sunt confecţionate conform unui standard de înaltă calitate.
Pentru dezvoltarea conceptului “Total Look”, Echipa SEROUSSI a selectat – cu mare atenţie – o gamă de colaboratori care produc, sub private label “SEROUSSI”, accesorii: cravate din mătase, cămăşi din bumbac, pulovere de lâna, curele din piele, ciorapi din bumbac mercerizat, toate la o calitate deosebită.
Ţesăturile utilizate de NORADA sunt alese cu mare atenţie de la producători renumiţi din Italia, cu compoziţia de 100% lână şi/sau combinaţie de lână cu mătase sau cu elastan, oferind clienţilor o confortabilitate fără egal.